FAQ – Vanliga frågor

Vad får jag när jag beställer en logo på Logo Express?

I alla paket ingår en logotyp som du får i fyra filformat (EPS, PDF, JPG, PNG). I det större paketet ingår även en beskrivning av hur logotypen ska användas, vilka typsnitt och färger som ska användas i marknadsföring samt design av ex. trycksaker och displaymaterial.

Läs mer om våra tre paket; Logo StartLogo Plus och Logo Extra.

Hur beställer jag?

Använd formuläret på sidan ”Beställ”. Skriv dina önskemål så tydligt som möjligt så är det lättare att ”träffa rätt” med förslagen.

Är min logo unik?

Ja, den är helt framtagen speciellt för dig. Till skillnad från andra ”logobutiker” på nätet så använder vi inga mallar.

Äger jag rättigheterna till min logo?

Ja, när du fått din logo levererad och full betalning är gjord äger du fullständiga rättigheter för din logo.

Hur betalar jag?

När allt är klart betalar du genom PayPal. Du får en länk per e-post och betalar genom ditt PayPal konto (om du har ett) eller med ett giltigt betal-/kreditkort. NYTT! Du kan nu betala via faktura. LogoExpress använder Frilans Finans för fakturering med betalningsvillkor 30 dagar netto. Fakturan skickas när materialet levereras.

Hur redovisar jag mitt köp från Logo Express?

Du får alltid ett specificerat kvitto att använda i din redovisning. NYTT! Väljer du att betala via faktura får du en specificerad faktura vid leverans.

Jag behöver hjälp med trycksaker och annonser, kan du hjälpa mig med det?

Självklart kan jag hjälpa dig med formgivning av trycksaker, annonser och annan marknadsföring. Skriv under ”Övrig information” vad du vill ha hjälp med så kommer vi överens om vad som ska göras och till vilket pris.

Jag vill ha hjälp med en ny webbplats, kan Logo Express hjälpa till?

Ja, det kan vi! Logo Express har precis presenterat en ny produkt, nämligen Webbplats.

Vad innehåller produkten Webbplats?

När du beställer webbplats av Logo Express får du en modern webbplats som är lika användarvänlig på dator, mobiltelefon och surfplatta. Webbplatsen kan bestå av fem sidor med både text- och bildinnehåll samt bildspel och kontaktformulär.